23. stu 2013.

Izlaganje na javni uvid podataka o nepokretnostima u KO Polje

Područna jedinica Derventa Republičke uprave za geodetske i imovinsko - pravne poslove ovih dana je u našem selu istakla oglas o izlaganju na javni uvid podataka o nepokretnostima i utvrđivanju prava na nepokretnostima u katastarskoj opštini Polje.Izlaganje na javni uvid počeće 02.12.2013. godine, a završiće 04.07.2014. godine (u Poslovnoj jedinici u Derventi - Trg oslobođenja bb).
Između ostalog, obavještavaju se lica koja polažu prava i imaju pravnog interesa na nepokretnostima u KO Polje da su dužna da u određeno vrijeme dođu u radne prostorije Komisije u Derventi i da daju potrebne podatke o nepokretnostima. Stoji takođe da će Komisija upućivati i pozive svim fizičkim i pravnim licima za koje su prikupljeni podaci i adrese, a za čije nepokretnosti se vrši izlaganje.
Pozivi će se upućivati najmanje 8 dana ranije. Građani treba da ponesu ličnu kartu sa upisanim JMBG, a predstavnik pravnog lica ovlaštenje za zastupanje sa upisnim jedinstvenim identifikacionim brojem (JIB).
Dakle, vezano za našu mjesnu zajednicu, Katastar u Derventi će provoditi veoma korisnu aktivnost od koje najveću korist mogu imati i građani Polja i pravni subjekti na njegovoj teritoriji.